Nilüfer Ticaret Merkezi BURSA

Bağlı Kalın:



Burçlu kasnakların, kör kasnaklara göre avantajları;
 
1. Ekstra bir işleme ihtiyaç duymaksızın kolaylıkla takılıp kullanılabilmesi

Eski tip göbeği dolu kasnaklar göbeğinin uygulanacak mile göre işlenip ardından balansı alınmak zorundadır. Fakat konik burçlu kasnaklar uygulanacak milin delik çapına göre konik burcun takılmasıyla, kullanıma hazır hale gelir. Kendinden balanslı olup herhangi ikinci bir işleme gerek duymaz. Böylelikle size işçilikten ve zamandan tasarruf sağlar
 
2. Söküm sırasında yaşanacak kolaylık

Eski tip kasnakların aksine konik burçlu kasnaklar söküm sırasında kullanıcıya büyük kolaylıklar sağlar. Alyanların gevşetilmesinden sonra burcun üzerindeki üçüncü deliğe yerleştirilen alyannın sıkılmasıyla konik burç çıkartılıp sökümü tamamlanmış olur.
 
3. Geliştirilen yeni teknolojisi sayesinde, v-kayış kasnaklarının profillerinde değişiklik yapılmış, V-Kayış kasnaklarının yan yanak mesafeleri %20 oranında artırılmıştır.

Konik burçlu V-Kayış kasnaklarının kanalları bu yeni profile göre dizayn edilmiştir. Böylelikle takıldığı makinenin performansını %20 kadar arttırabilmektedir.
 
4.Kayış ömrü uzaması

Eski tip V-Kayış kasnakları boya ile kaplıdır. Bu ise devir ile birlikte yükselen ısı neticesinde kanallardaki boyanın akıp kayışın yanaklarını sıvamasına neden olur. Oysa V-kayışlarının tam kapasitede güç aktarımı sağlayabilmesi için belli seviyede yüzey pürüzlüğüne sahip olması gerekmektedir. Bu ise burçlu kasnaklarda kullanılan fosfat kaplaması ile sağlanır. Fosfat kaplama kimyasal işlem olduğu için kasnak yüzeyini terk etmez.


Sıkma Burçlu (Konik BurçluV) Kasnaklar - Yavuzlar Makina
BURÇLU KASNAK TİPLERİ SPZ= 9,5 LUK KAYIŞ KULLANILIR SPA= 13 LÜK KAYIŞ KULLANILIR SPB= 17 LİK KAYIŞ KULLANILIR SPC= 22 LİK KAYIŞ KULLANILIR
sikma-burclu